Study Buddy

Bestel hier Study Buddy!

Studeren met volle focus
De stoffen in Study Buddy verbeteren je geheugen, verhogen je focus en stimuleren de ervaring van ‘flow’ vanaf 30 minuten tot 5 uur na inname. Hierdoor studeer je effectiever en behaal je betere studieresultaten.

100% Natuurlijk
Study Buddy bevat alleen natuurlijke ingrediënten die voldoen aan de strenge eisen van de NVWA (Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit). Elk ingrediënt wordt al jaren zonder bijwerkingen gebruikt om de hersenwerking te verbeteren.

Aangetoond Effect
Van verschillende stoffen uit Study Buddy is wetenschappelijk aangetoond dat ze je niet alleen je concentratie verhogen maar ook je geheugen verbeteren en zorgen voor een beter doorbloeding van je hersenen.

Aanbevolen gebruik
Voor de optimale studieboost neem je 1 tot 2 capsules een half uur voordat je gaat studeren met water in. Vervolgens heb je 4 tot 5 uur een verhoogde focus en zal je merken dat je makkelijker informatie kan opnemen. Niet innemen met andere cafeïne houdende producten. Bouw inname naar eigen ervaring op van 1 tot 2 capsules. Inname van 4 capsules per dag niet overschrijden.

Hoe lang na inname duurt het voordat Study Buddy werkt? En hoe lang houdt het effect aan?
Over het algemeen zal je de effecten van Study Buddy 30 tot 60 minuten na inname gaan merken. Hierna helpt Study Buddy je 4 tot 5 uur om beter te kunnen studeren.

Hoe vaak kan ik Study Buddy gebruiken?
Er is geen limiet op het aantal keren dat je Study Buddy kan innemen, het is immers niet schadelijk. Voor een optimale werking wordt echter geadviseerd maximaal 6 capsules per dag te nemen.

Na opening goed sluiten en koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Dit supplement is geen vervanging voor gevarieerde voeding. Niet gebruiken in combinatie met medicatie, alcohol of drugs. Niet gebruiken bij zwangerschap. Raadpleeg voor gebruik uw (huis)arts.